IT MASTERCLASS:
Cyber Security
22/03/2018


CYBER SECURITY MASTERCLASS

Op 22 maart organiseert True Legends de eerste editie van ‘The Cyber Security materclass’. Wij zijn trots om mede te delen dat Darktrace en Smarts IT/Security partners zijn van dit evenement. Vanuit hun perspectief en ervaring zullen zij ingaan op de trends en ontwikkelingen binnen de wereld van IT-security: ethical hacking, penetratietesten, social engineering, phishing, machine learning en Cyber Security awareness.

Lizzy Entjes van Darktrace, Machine Learning marktleider op het gebied van Cyber Security, neemt ons mee in de diensten en werkwijze van Darktrace en zal onder andere inzicht bieden in de vraagstukken die bij hen binnenkomen.

Daarnaast organiseert Wouter Arts van Smarts IT/Security een unieke awareness-sessie waarin door de bril van een hacker naar de wereld wordt wereld gekeken. Deze sessie biedt het publiek onder andere inzicht in wat ethisch hacken is, wat voor soort hackers er zijn en geeft een stimulans om zowel zakelijk als privé veiliger te leven.

Voor wie is de IT Masterclass?
De IT Masterclasses zijn voor junior IT professionals. Ben jij niet langer dan 3 jaar geleden afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen in de richting van IT? Dan is het zeker de moeite waard om een keer langs te komen!

Interesse in deze avond en wil je op de hoogte gehouden worden over de sprekers en het thema? Meld je dan voor 20 maart aan, dan weten wij hoeveel pizza we moeten bestellen!

AANMELDEN

Meet the team!

[instagram_widget user_name = “true.legends.it” /]

HOE AANMELDEN?


Aanmelden voor de IT Masterclass kan tot en met 20 maart 2018 door je naam, opleiding, telefoonnummer, en pizzavoorkeur te mailen naar
event@truelegends.nl