EXPERIENCE DAY
Kickstart your career!
23/05/2018


Kickstart Your Career!

Als starter binnen de IT is er veel aanbod. Het vinden van een baan is niet heel moeilijk, maar het vinden van een organisatie en functie die écht past? Dat is een uitdaging!

We merken dat het definiëren van een leuke baan, je ambities en de ideale werkgever als starter lastig kan zijn.
Daarom organiseert True Legends op 23 mei een Workshop Kickstart Your Career. Tijdens deze middag krijg je meer inzicht in de verschillende type organisaties, functies en mogelijkheden én helpen we je meer inzicht te krijgen in je ambitie, interesses en competenties.

We sluiten de dag af met een borrel en hopen dat je door deze workshop je nóg gerichter kan oriënteren op de baan écht bij je past!

Wanneer: Woensdag 23 mei vanaf 13:30 uur
Voor wie: Startende IT’ers met een hbo/wo opleiding in de richting van Computer Science, System- & Network Engineering, Business IT & Management of vergelijkbaar.

Lijkt het je leuk hierbij aanwezig te zijn? Meld je voor 18 mei aan via de onderstaande button. Voor vragen of meer informatie kun je bellen met Sarah via 06 11264604.

AANMELDEN

     Meet the team!

HOE AANMELDEN?


Aanmelden voor de Experience Day kan uiterlijk tot 18 mei door je naam, studierichting, email en telefoonnummer te mailen naar event@truelegends.nl.