Infrastructure Talent


Toekomstige Legend,

Je staat op het punt om af te studeren, bent net afgestudeerd of staat nog aan het begin van je carrière. Tijdens je studie heb je een hoop geleerd op gebied van “vertical” en je zoekt een omgeving die bij je past.

Het vinden van een baan is voor jou niet moeilijk. Uiteraard ben je al onnoemelijk vaak benaderd door verschillende partijen, daar ligt het niet aan. Maar het vinden van een functie of traineeship bij een organisatie die bij jouw interesses, ambitie en persoonlijkheid past? Daar ligt een uitdaging!

Waar begin je?

True Legends is de schakel tussen jouw oriëntatie en het vinden van een uitdagende, passende functie. Samen met jou kijken we naar wat je al kan en wat je nog wil leren. Daarnaast brengen we in kaart binnen welke omgeving jij het meest uit jezelf haalt. Op basis hiervan maken we samen met jou een selectie van onze opdrachtgevers die goed bij je passen. Hier brengen we je mee in contact en kun je zelf ervaren welke optie de juiste is voor je!

Talentpool

Zoek je een baan of wil je gewoon op de hoogte blijven van evenementen? Samen kijken we waar je nu het meeste behoefte aan hebt. Meld je aan voor de Talentpool en we nemen binnen één dag contact met je op!

There is a real danger that computers will develop intelligence and take over. We urgently need to develop direct connections to the brain so that computers can add to human intelligence rather than be in opposition.
Stephen Hawking
Become
A True Legend
Schrijf je nu in!

Voor- en achternaam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Woonplaats*

Opleiding*

Afstudeerdatum*

Linkedin

Of je CV

Can you keep everything up and running?