fbpx

Een traineeship is top, en dit is waarom!

By 29 juni 2020 juli 24th, 2020 Productiviteit, Werkblog

Na je afstuderen gaat er een wereld voor je open. Een wereld met allerlei mogelijkheden. Je kunt op wereldreis, doorstuderen, een eerste baan zoeken of een traineeship starten. Een traineeship is eigenlijk een combinatie van alle opties: doorstuderen, een eerste baan en reizen door verschillende organisaties!

Doorstuderen
Bij een traineeship krijg je een hoop begeleiding, die je in een andere functie niet krijgt. Zowel jouw persoonlijke als jouw professionele ontwikkeling krijgen dus in een korte tijd een flinke boost! Sommige trainingen leveren zelfs certificaten op, en daarnaast word je getraind in allerlei vaardigheden zoals leidinggeven, projectmatig werken en time-management.

Niet zomaar een baan
Een traineeship is niet zomaar een baan. Je komt terecht in een groep van mede-trainees, met wie je kunt sparren wanneer je daar behoefte aan hebt. Daarnaast ben je in beeld van het management en de rest van de organisatie. Daarmee bouw je een netwerk op waar je je hele carrière profijt van hebt!

Als trainee kom je overal
Tot slot heb je als trainee de mogelijkheid om in verschillende organisaties een kijkje te nemen. Zo ontdek je in een rap tempo waar jouw talenten liggen, en wat voor soort afdelingen of organisaties goed bij jouw profiel passen. Ben jij nieuwsgierig naar het IT traineeship van True Legends? Neem dan een kijkje op onze website!

Deze blog is geschreven door Marthe