Skip to main content

Wil jij leren in wat voor organisatie jij het beste tot jouw recht komt? Certificeringen en diploma’s halen, terwijl je ondertussen gewoon jouw geld verdient? Veel verschillende projecten doen, zonder dat je als jobhopper bestempeld wordt? Dan is werken via een detacheerder wellicht iets voor jou!

Kijken in verschillende keukens

Als je werkt via een detacheerder kun je in verschillende keukens kijken. Je leert niet alleen op beter te worden in je vak. Je leert ook om met verschillende mensen en organisaties samen te werken. Zo ontdek je in een korte tijd wat wél en niet bij je past. Je doet verschillende projecten en werkt voor verschillende organisaties, zonder dat je wordt gezien als een jobhopper.

Een diploma terwijl je doorwerkt

Een detacheerder is bereid om te investeren in jouw kennis en expertise. Je krijgt de mogelijkheid om diploma’s en certificaten te halen, door middel van het volgen van opleidingen en cursussen. In een korte tijd creëer jij een interessant c.v.!

Een profiel met veel potentie

Als je een aantal jaar via een detacheerder hebt gewerkt, heb je een profiel vol potentie! Je bent gewend om aan verschillende projecten te werken. Je hebt een groot netwerk, dankzij de variatie in jouw opdrachten. En je weet wat er persoonlijk én professioneel wel of juist niet bij je past. Het ideale profiel om te gaan interimmen of freelancen, of om juist een organisatie te kiezen waar je voor lange termijn wilt blijven.

Ben jij benieuwd of een baan via een detacheerder iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Deze blog is geschreven door:

Willem Bosch

<<< Terug naar het overzicht