fbpx

Brengt jouw baan het beste in je naar boven?

By 10 januari 2020 maart 4th, 2020 Geen categorie

Een arbeidsrelatie is als het ware een soort chemische reactie. Twee elementen komen samen en brengen iets in elkaar naar boven. Wellicht merk je het als je een meeting met die ene collega in je agenda ziet staan. Word je er blij van, of juist niet? En hoe zit het met jouw organisatie in zijn geheel: brengen jullie het beste in elkaar naar boven?

 Professioneel

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om ‘het beste’ in elkaar naar boven te brengen. Zo kun je op het professionele vlak denken aan doorgroeimogelijkheden in je functie, ontwikkelmogelijkheden in jouw dagelijkse werkzaamheden en de optie om jezelf verder op te leiden met een seminar, cursus of een studie.

 Persoonlijk

Maar hoe zit het eigenlijk op persoonlijk vlak? Krijg jij op jouw werk voldoende ruimte om in jouw persoonlijke ontwikkeling te investeren? Denk bijvoorbeeld aan gesprekken met een leidinggevende of mentor in de organisatie, maar ook aan de mogelijkheid om af en toe een lang weekend vrij te zijn om op reis te gaan of juist een mantelzorgtaak te dragen.

 Weet met wie je werkt

True legends vindt zowel het persoonlijke als het professionele heel belangrijk. Daarom werken wij met een Quest. De quest is een persoonlijk ontwikkelingsplan dat wordt vormgegeven door middel van persoonlijke en professionele opdrachten. Wij willen weten waarmee en met wie we werken en doen er dan ook alles aan om écht kennis te maken. Zo verwezenlijken onze Legends hun doelen, stimuleren we ze om hun talent te delen en bepalen we samen welke kant je op groeit. We brengen graag het beste in elkaar naar boven en dat kan alleen als je de ruimte krijgt de beste versie van jezelf te zijn! Hoe zit het bij jou? Brengt jouw baan het beste in je naar boven?

Benieuwd naar de Quest? Wij organiseren op 5, 12 en 19 februari een reeks workshopavonden waarmee we jou helpen om van dromen naar missie te groeien. Meer informatie? https://truelegends.nl/durf-jij-te-dromen/