Skip to main content

Cyber Security traineeship

Ontdek de wereld van Cyber Security door ons op maat gemaakte traineeship, of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar een carrièreswitch, ondersteunen wij jou met ons persoonlijk ontwikkelingstraject: The Quest.

Waarom Cyber Security?

In de dynamische wereld van Cyber Security is de noodzaak voor verdediging nooit eerder zo kritiek geweest. Met de voortdurende dreiging van hacks, ransomware-aanvallen en andere vormen van cyberaanvallen staan organisaties onder constante druk om hun netwerken en gegevens te beveiligen. De snelle ontwikkelingen in dit vakgebied vragen om een constante staat van waakzaamheid, omdat de risico’s van morgen zich voortdurend transformeren.

Bij True Legends tillen we jouw vaardigheden naar nieuwe hoogten. Jij krijgt de kans om direct aan de slag te gaan bij toonaangevende bedrijven uit ons uitgebreide netwerk, met interessante opdrachten binnen het domein van Cyber Security. Wij bieden jou de unieke kans om direct betrokken te zijn bij uitdagende projecten. Jij gaat je bezighouden met het uitvoeren van analyses op kwetsbaarheden, het identificeren van zwakke plekken, en het adviseren van organisaties over hoe ze zich kunnen verdedigen tegen cybercriminaliteit. Het is niet alleen gaaf; het is een kans om daadwerkelijk impact te hebben op de beveiliging van digitale ecosystemen en bedrijven te ondersteunen.
 • Consultant

  Als Cyber Security Consultant zit jij op het snijvlak tussen Business en IT/OT. Jij helpt bedrijven en organisaties zich weerbaar te maken tegen Cyber Security issues. Dit doe jij door bedrijven te adviseren over de richtlijnen en normen, waaronder ISO 27001/2 en de BIO. Jij evalueert of de projecten van klanten voldoen aan de huidige wet- en regelgeving en identificeert waar verbeteringen mogelijk zijn om de beveiliging te versterken. Jouw doel is om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het implementeren van effectieve Cyber Security strategieën, waardoor bedrijven niet alleen voldoen aan de wet- en regelgeving, maar ook veerkrachtig worden tegenover cybercriminaliteit.

 • Engineer

  Als Cyber Security Engineer focus je op het technische aspect van Cyber Security. Jouw rol is essentieel in het ontwerpen, bouwen en implementeren van beveiligingsarchitecturen die zowel hardware- als softwarecomponenten bevatten. Jij richt je op het opzetten van systemen die bedrijfsnetwerken beschermen, waaronder het configureren van firewalls, het installeren van switches en het opzetten van VPN’s. Met jouw technische expertise draag jij bij aan het versterken van de digitale weerbaarheid van organisaties. Jouw doel is om door middel van technische oplossingen en strategisch advies een veiligere digitale omgeving te creëren.

Hoe ziet het traineeship eruit?

In ons Cyber Security Traineeship ontwikkel je jezelf binnen 2 jaar tot een Cyber Security expert. Dit Traineeship is ontworpen om je niet alleen technisch te ondersteunen, maar ook om je persoonlijke vaardigheden te versterken. Met ons unieke persoonlijkontwikkelingstraject: The Quest profiteer je van begeleidingstrajecten en de mogelijkheid tot het behalen van certificeringen.

 • Hoe ziet het technische ontwikkeltraject er uit?

  Het technische ontwikkelingstraject binnen ons traineeship biedt een breed scala aan certificeringsmogelijkheden. In overleg met je manager stel je een persoonlijk leerpad samen dat past bij jouw interesses en ambities binnen Cyber Security. Of je nu de diepte in wilt gaan met Ethical Hacking, jezelf wilt specialiseren als SOC-analist, of een ander pad binnen Cyber Security wilt verkennen, ons programma is flexibel ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Hierdoor ontwikkel je niet alleen je technische vaardigheden maar krijg je ook de kans om te specialiseren in gebieden die jou het meest aanspreken.

 • Wat houdt “The Quest” in?

  Naast technische ontwikkeling besteden we ook veel aandacht aan je persoonlijke groei door middel van ons persoonlijk ontwikkelingsprogramma: The Quest. Dit programma bevat trainingen en coaching van diverse experts die je ondersteunen de beste versie van jezelf te worden. Met jouw persoonlijk ontwikkelingsplan zorgen wij ervoor dat je optimaal ondersteund wordt in zowel je professionele als persoonlijke groei. Aan het einde van het traineeship ben jij er helemaal klaar voor om als professional aan de slag te gaan.

 • Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?  • Een aantrekkelijk salaris tussen de €2.700 en €3.200, passend bij jouw kennis en ervaring
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioenopbouw via StiPP
  • Een persoonlijk ontwikkelingstraject: the Quest
  • Hybride werken
  • Een auto van de zaak met tankpas / Reiskostenvergoeding
  • De kans om kennis op te doen tijdens onze regelmatige meetups en technische evenementen
  • De kans om veel waardevolle certificaten te behalen.

 • Ik heb nog meer vragen, hoe kan ik jullie bereiken?

  Als je nog vragen hebt over het Traineeship kan je contact opnemen met onze Cyber Security Recruitment Consultant. Bel of app 06 1747 3225, of stuur een mailtje naar hongyan.huang@truelegends.nl.

Interesse? Meld je nu aan

  Upload je cv

  Upload je motivatiebrief

  Wanneer je solliciteert ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden
  en Privacybeleid van True Legends.

  Heb je een vraag over deze vacature?