Skip to main content

Our IT services.

Flexibility is key

True Legends is een IT staffing bureau in de volgende domeinen:

Software 

Cyber Security

Data & AI

Cloud & Infrastructure

Business IT

True Legends is meer dan een werkgever en een business partner. We zijn een business- en career friend. We zijn er in goede, maar ook in mindere tijden. We kijken naar de behoefte van vandaag en spelen in op die van morgen. We creëren en werken samen met onze Legends; technologie professionals die elke dag het beste uit zichzelf halen zodat onze opdrachtgevers excelleren. We kijken niet enkel naar de professional, we kijken naar de hele persoon.

True Legends werkt met IT en interim professionals. We bieden kennis, advies, en tools om groei te verwezenlijken. Zo helpen we ambitieuze organisaties een voorsprong te krijgen en te behouden.

CONTACT US

Onze diensten.

Detachering

De Legend is bij ons in dienst en werkt aan een geschikte tijdelijke opdracht bij een van onze opdrachtgevers.

Deta-vast

De Legend en opdrachtgever leren elkaar kennen in de praktijk. Na een vooraf afgestemde periode treedt de Legend kosteloos in dienst bij de opdrachtgever.

Freelance

De zelfstandig ondernemende Legend gaat tegen een vooraf afgesproken uurtarief aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

IT Traineeship

De Legend wordt in samenspraak met de opdrachtgever opgeleid tot expert binnen een IT domein. Zij leren elkaar kennen in de praktijk. Na het afronden van het IT talent program treedt de Legend kosteloos in dienst bij de opdrachtgever.

‘Hoe wij werken? Samenwerken zoals je met vrienden zou doen: eerlijk, respectvol, met passie en plezier. Dat maakt ons dé Career en Business friend.’

Willem Bosch, CEO bij True Legends

Neem vrijblijvend contact op