Willem Bosch

Interview Managing Director Willem Bosch


Scouten, ontwikkelen en opleiden van IT talent. Een organisatie, gevestigd in Amsterdam, waar gepassioneerd directeur Willem Bosch aan het roer staat. Wat houdt deze nieuwe kijk in? Wat maakt True Legends zo’n bijzonder bedrijf? We interviewden Willem over alle ins en outs van True Legends.

True Legends?

Waar de vraag naar IT’ers enorm stijgt, is er een groot tekort aan startende IT’ers. True Legends, gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-talent, is hierin de verbindende factor. Door starters met een IT opleiding of duidelijke IT affiniteit de kans te bieden om veel verschillende hoogwaardige IT trainingen en certificeringen te halen krijgen zij een vliegende start van hun carrière.

“Een IT’er is niet meer die ouderwetse techneut. Een IT’er is een regisseur. Daar is een nieuw type mens voor nodig.”Willem Bosch

Een IT’er is heel veel, en moet beschikken over vele vaardigheden. “Een IT’er is niet meer die ouderwetse techneut. Een IT’er van vandaag is een regisseur, en moet over veel verschillende competenties beschikken. Daar is een nieuw type mens voor nodig”. Willem gelooft dat deze vaardigheden aangeleerd kunnen worden. True Legends steekt daarom veel energie in de werknemer. Je kunt bijvoorbeeld onbeperkt opleidingen volgen. Zo haal je binnen één jaar al tien certificeringen, en word je tijdens een bootcamp klaargestoomd voor de wereld van de IT. En niet alleen wordt iemand opgeleid tot technisch expert, er is ook veel aandacht voor de communicatieve vaardigheden. Zo valt er voor iedereen iets te leren.

“Het is onze missie om impact te hebben op iemands carrière “

Kickstart jouw carrière bij True Legends: het traineeship.

Zolang iemand gevoel heeft voor techniek, beschikt over de juiste capaciteiten en de juiste drive heeft, kunnen wij een starter in no time op een hoog niveau krijgen. Dit gaat niet vanzelf, het is keihard werken maar juist dat geeft voldoening. Uiteraard behoort een potje Fifa op de Playstation, chillen in één van de schommel stoelen of een wedstrijdje tafeltennis er ook bij. “we creëren hier de optimale omstandigheden om het maximale uit jezelf te halen”

Als je begint bij True Legends, kom je terecht bij het Young Talent Traineeship, een Potential Program of een specifiek traject gericht op een ervaren functie waartoe je wordt opgeleid. Een traject begint met een bootcamp, daarna ga je aan de slag om praktijk ervaring op te doen. Tijdens deze periode volg je een vervolgtraject waar je continu wordt uitgedaagd en training & coaching on the job krijgt.

Make Me a Legend

Overtuigd? Neem een kijkje op de vacaturepagina van True Legends en start vandaag nog jouw traject naar het worden van een echte Legend. Tijd is geen excuus, binnen een week weet je of jij en True Legends een match zijn.