Skip to main content

Doorzetter, leergierig en communicatief. Deze combinatie van eigenschappen is voor de 31-jarige ICT’er Tomsy Adelina de sleutel tot succes. Onlangs heeft hij een vast contract getekend bij True Legends. “Mijn kinderen zullen trots op mij zijn,” vertelt hij lachend. Lees hier Tomsy’s succesverhaal:

 

“Wie is Tomsy Adelina?”

“Mijn liefde voor ICT ontstond toen ik een tiener was. Ik vond computers en games leuk. Een vriend van mij kwam een keer thuis met een van de nieuwste computers. Samen haalden we die computer uit elkaar om te kijken wat erin zat. Ik ging mij steeds meer verdiepen in de werking van computers. Uiteindelijk besloot ik de opleiding ICT-medewerker te volgen aan het ROC en te werken in de ICT.”

“Waarom True Legends?”

“Voordat ik bij True Legends terecht kwam zat ik bij een andere detacheerder. Ik merkte dat de communicatie niet lekker verliep en ik vond het moeilijk het werk te combineren naast mijn opleiding. Nadat ik mijn opleiding had afgerond kwam ik in contact met True Legends. Het voelde meteen goed: concrete communicatie en we stelden samen meteen mijn doelen op. Al gauw kon ik aan de slag bij een opdrachtgever waar ik mijn eerste ervaringen op kon doen.”

“Wat zijn jouw toekomstplannen?”

“Mijn doelen voor nu zijn zoveel mogelijk kennis opdoen en mijn certificaten behalen. Ik ben erg blij dat ik een vast contract aangeboden heb gekregen bij True Legends, zodat ik met hun hulp verder kan met het realiseren van deze doelen.”

“Wat zijn jouw tips voor andere Legends?”

“Zorg dat je het voor jezelf duidelijk hebt wat je wilt. Communiceer dit naar je opdrachtgever en stel realistische doelen op. Van nature ben ik altijd beleefd en vriendelijk en ik merk dat dat ook goed wordt ontvangen, dus dat is ook zeker iets wat anderen kunnen meenemen.”

“Dus eigenlijk ben jij de ideale kandidaat: sociaal en leergierig.”

“Nou, haha. Dat wil ik niet zeggen over mijzelf.”

 

 

Wil jij ook samen met Tomsy aan de slag? Check onze vacatures hier als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging!

<<< Terug naar het overzicht