“GEDURENDE HET DIENSTVERBAND BIEDT TRUE LEGENDS VOORTDUREND HAAR MEDEWERKERS EEN ONTWIKKELTRAJECT AAN”TRUE LEGENDS

WAAROM TRUE LEGENDS?

PERSOONLIJK ONTWIKKELTRAJECT

Elke Legend heeft zijn eigen skills en talenten. We kijken daarom bij jou wat je al kan en wat je graag wil leren. Hier past een op maat gemaakt traject bij, waarbij je een, voor jou relevant, opleidingstraject ontvangt.

ONBEPERKT OPLEIDEN

Om een echte IT Legende te worden, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Bij True Legends heb jij de mogelijkheid om je onbeperkt te blijven ontwikkelen door middel van trainingen, certificering of seminars.

TOONAANGEVENDE OPDRACHTGEVERS

True Legends werkt met veel verschillende organisaties samen, van start-ups tot overheid tot multinationals. Wat ze allemaal gemeen hebben is een uitdagende omgeving waar je je kan blijven ontwikkelen en veel doorgroeimogelijkheden hebt.

LEGENDARISCHE BEDRIJFSCULTUUR

Hoewel je bij een opdrachtgever aan de slag gaat, bestaat True Legends uit een hechte Community. We vinden het belangrijk om elkaar regelmatig te zien om kennis te delen, een nerf gunbattle of gewoon gezellig borrelen.

TALENT
MANAGER

Een Talent Manager is gespecialiseerd in het ontwikkelen van talent. Op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak, word jij begeleid om het maximale uit jezelf te halen.


VOOR WIE IS TRUE LEGENDS?IT GRADUATE

True Legends werkt graag met native IT’ers, de echte whizzkids die IT van jongs af aan in de vingers hebben. Je bent hbo- of wo-opgeleid in de richting van Informatica, Computer Science of vergelijkbaar. Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring en je zoekt een complexe en uitdagende omgeving om je eerste carrièremove te maken.


IT ENTHOUSIAST

Heb je een passie voor IT maar geen IT-opleiding? Dan investeren we graag in jou met een van onze traineeships. Ondanks dat je geen IT-opleiding hebt behaald, blijkt jouw IT-affiniteit uit een IT-minor, (online) IT-cursus, hobbymatig programmeren of een bijbaan.


IT POTENTIAL

True Legends staat voor ontwikkeling. Wil jij een eerste of tweede carriereswitch maken om jezelf te blijven uitdagen? Dan kijkt True Legends samen met jou hoe we je dichter bij je ambitie brengen. Je hebt minimaal 2 werkervaring in 1 van de bovenstaande specialisaties en zoekt een uitdagende omgeving waar je een volgende stap ik je carriere maakt.

ONZE PARTNERS


Computrain

De Academy is ontwikkeld in samenwerking met CompuTrain. CompuTrain behoort tot de absolute top van gecertificeerde IT opleidingen in Nederland. Dit partnership stelt True Legends in staat om onze collega’s onbeperkt op te leiden tijdens maar ook na het Young Talent Traineeship.

AVOP

Bij de selectie van de top van afgestudeerd Nederland maken wij gebruik van de diensten van AVOP, onze assessmentpartner. Klik hier voor meer informatie!

HRD Group

HRD Groep legt de nadruk op de persoonlijke ontwikkeling en ondersteunt True Legends om zijn medewerkers extra te kunnen laten excelleren in hun vak.