Skip to main content

Meetup: AWS Deep Dive

Heb jij als AWS Professional behoefte aan een verdiepingsslag in deze mooie techniek? Kom dan naar onze meetup op dinsdag 12 december in Amsterdam!

Tijdens deze AWS Deep Dive leer jij aan de hand van de black box van een piloot hoe je dergelijke data verwerkt met AWS!

🚀 AWS Deep Dive Meetup 
Op dinsdag 12-12-2023 willen we je graag verwelkomen op ons kantoor in Amsterdam voor een verdieping in de wereld van AWS. De avond belooft niet alleen diepgaande inzichten in de technologie van AWS, maar biedt ook een unieke gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde IT professionals. Deze meetup is de ideale kans om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en waardevolle connecties op te bouwen. 
 
Waarom je dit niet wilt missen: 
🛩️ AWS in de Lucht: We gaan een ‘black box’ (ze zijn oranje) van een vliegtuig uitlezen met behulp van A.I. in AWS. 
 🔍 Diepgaande inzichten: Leer de nieuwste en meest krachtige functies van AWS kennen, rechtstreeks van de expert. 
 🌐 Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde professionals, deel ervaringen en bouw waardevolle connecties op. 
 🚀 Praktische toepassingen: Ontdek hoe AWS-technologieën worden toegepast in real-world scenario’s. Laat ons alsjeblieft weten of je aanwezig kunt zijn door je aan te melden via deze link https://truelegends.nl/meetup-aws-deep-dive/  of app ons op 0642961885 of mail naar info@truelegends.nl

 

Hoe laat en waar?
De deep dive begint op dinsdag 12 december om 19:00, maar vanaf 17:30 ben je welkom voor avondeten en een drankje. Vanaf 20:30 is er een netwerkborrel.

Deze meetup vind plaats bij ons op kantoor in Amsterdam.

Meld je hier aan voor deze meetup:

  De planning:
  17:30 – Inloop, eten en een drankje
  19:00 – Begin sessie
  20:30 – Borrel

  Locatie:
  John M. Keynesplein 12-46
  1066EP Amsterdam