Skip to main content

MEETUP: IT in de ZORG

IT in de ZORG: Het onderwerp van nu! Interesse? Kom dan naar onze Meetup op 28 mei in Amsterdam!

Er komen grote uitdagingen aan in de zorg en dan met name omtrent de personeelsbestanden in de zorg. Een recent onderzoek voorspelt dat er in de komende 10 jaar, 240 duizend nieuwe vacatures in de zorg zullen ontstaan, samen met een verdubbeling van het huidige budget van 100 miljard. En dat brengt vele uitdagingen met zich mee: Hoe ga je met de nieuw soort vacatures van AI en Data om? Waar komen de mensen vandaan? En wat is de nieuwe job in de toekomst? En wat betekent dat voor ons als organisatie Marcel van der Kuil wil daarin zijn kennis als strategisch denker delen met user cases uit de praktijk.

Over de spreker:
Marcel van der Kuil, Data/AI Impact Engineer, combineert jarenlange ervaringen in AI en Data met een passie voor de zorg en komt zijn visie daarin met ons delen.

Daarnaast heeft hij een sterke achtergrond in de financiële sector, en is hij ontzettend verbaasd over de creativiteit en positieve energie in de zorg. Hij zal zijn licht laten schijnen over antwoorden als: job rotatie, taak delegatie, opleiden van de talenten van de toekomst in de zorg en hoe je AI in kunt zetten als aanvulling in de zorg.

Let op!
Mocht je graag dieper op bepaalde onderwerpen in gaan met Marcel dan kun je dit voorafgaand aan de Meetup toesturen via het  formulier!

Meld je hier aan voor deze meetup:

  Programma:
  17:00 – 18:00 Inloop
  18:00 – 18:30 Een informeel hapje eten
  18:30 – 19:30 Presentatie
  19:30 – 20:00 Q&A
  20:00 – 21:00 Mogelijkheid tot napraten onder het genot van een drankje.

  Locatie:
  True Legends IT Professionals
  John M. Keynesplein 12-46
  1066 EP Amsterdam