Skip to main content

MEETUP: Rust Meets C++

Rust Meets C++ : Join onze meetup op 9 april in Amsterdam!

Of je nu een ervaren C++ ontwikkelaar bent of een enthousiaste Rust gebruiker die benieuwd is naar de integratie van beide talen, de meetup “Rust meets C++” op 9 april is de plek om te zijn. Deze avond staat in het teken van het verkennen van de mogelijkheden om Rust in te zetten binnen je C++ projecten. Onder de genodigden zullen verschillende developers aanwezig zijn die zowel met Rust als C++ programmeren bij verschillende Hightechbedrijven. Ook is er volop gelegenheid voor discussie en het behandelen van relevante vraagstukken.

Over de sprekers:
Dennis J. Alberts (Defensie) en Sander Geert (Thales), ervaren software engineers met een uitgebreide achtergrond in C++ en een gezamenlijke passie voor innovatie en vooruitgang. Met hun brede ervaring in diverse sectoren hebben ze een scherpoog ontwikkeld voor nieuwe ontwikkelingen en technologische trends. Gedreven door hun fascinatie voor vooruitstrevende ideeën, zijn ze voortdurend op zoek naar manieren om deze nieuwe technologieën toe te passen in hun codebases en verbeteringen aan te brengen.

Met een sterke focus op innovatie en een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar wat de toekomst te bieden heeft, zijn Dennis en Sander klaar om hun kennis over de integratie van Rust in een C++ codebase te delen.

Let op!
Mocht je graag dieper op bepaalde onderwerpen in gaan met onze sprekers, dan kun je dit voorafgaand aan de Meetup toesturen via het  formulier!

Meld je hier aan voor deze meetup:

  Programma:
  17:00 Inloop
  17:00 – 18:30 Walking dinner
  18:30 – 20:00 Rust Meets C++
  20:00 Napraten met drankje

  Locatie:
  True Legends IT Professionals
  John M. Keynesplein 12-46
  1066 EP Amsterdam