Skip to main content

MEETUP: Taskstreamer

Taskstreamer: Match strategie met executie

Taskstreamer is heeft als doel: teams op elkaar afstemmen door de gehele organisatie. De ontwikkelaars hebben in hun 20 jaar ervaring in Project Management, Agile en als Product Owner telkens de mismatch ervaren tussen de teams en de stakeholders. Alhoewel steeds meer management teams begrijpen wat de voordelen van Agile zijn blijft er toch een noodzaak bestaan voor planningen op de lange termijn.

Met Taskstreamer definieer je strategie en het Value Bucket Model, verbind je de strategie aan je Epics, creeer je de backlog, pas je prioriteiten aan en laat je stakeholders de Roadmap begrijpen. Kortom, een duidelijke communicatiemodel waarin iedereen op hetzelfde speelveld en met dezelfde regels speelt. Een gemeenschappelijk begrip over de uitvoering dus als uiteindelijk doel!

Tijdens de Meetup zal er er op een interactieve manier gewerkt worden aan een casus uit de praktijk waarna er gezamenlijk wordt gekeken naar de voordelen van Taskstreamer. Sprekers Maurijn Kloek, Maarten Rooseboom en Richard van Laar staan klaar om met aanwezigen te sparren onder het genot van een hapje en een drankje.

Ben jij nou benieuwd wat Taskstreamer voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor deze Legendary Meetup!

Let op!
Mocht je graag dieper op bepaalde onderwerpen in gaan met onze sprekers, dan kun je dit voorafgaand aan de Meetup toesturen via het formulier!

Meld je hier aan voor deze meetup:

  Programma:
  17.00 Inloop
  17.00 – 18.30 Informeel hapje eten
  18.30 – 20.30 Interactieve meetup
  20.30 Napraten onder genot van een drankje

  Locatie:
  True Legends IT Professionals
  John M. Keynesplein 12-46
  1066 EP Amsterdam