Team up the talent

IT is de motor van de economie. True Legends biedt ieder IT talent een passend toekomstperspectief. Onze legends worden ondersteund en uitgedaagd door middel van opleiding, training en personal coaching. De samenwerking met andere IT talenten zorgt ervoor dat de legends altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Onze IT professionals halen elke dag het beste uit zichzelf en faciliteren daarmee onze opdrachtgevers om te excelleren. 

What kind of legend are you?

Bij True Legends werk je samen met de best of class aan complexe IT quests. Welke quest? Dat bepaal je zelf. Het belangrijkste is dat je IT talent hebt, ook als je daar nu nog niet de juiste opleiding voor gevolgd hebt. Kies een quest groei uit tot een echte legend. Of je nou wil uitgroeien tot generalist binnen jouw vakgebied of je jezelf wil specialiseren tot een ervaren Java Legend, Cloud Legend, Data Legend of Support Legend. De keuze is aan jou. 

Onze Missie

We see

De wereld verandert in razend snel tempo. IT is daar leidend in. De IT’ervan morgen zal zich zowel persoonlijk als vakinhoudelijk continu moeten blijven ontwikkelen om bij de ‘best of class’ te horen.

Alleen de ‘best of class’ kunnen waarde toevoegen aan top organisaties zodat deze continu kunnen innoveren om de concurrentie voor te blijven.

We Believe

Wij geloven dat IT de motor is van de economie. We zijn er van overtuigd dat we ieder IT talent een passend toekomst perspectief kunnen bieden. Iedereen die bij ons binnen komt als IT’er volgt een eigen pad, oftewel een quest. Kies een quest en groei uit tot een echte Legend.

We Give

We creëren en werken samen met truelegends; technologieprofessionals die elke dag het beste uit zichzelf halen zodat onze opdrachtgevers excelleren. We ondersteunen een vliegende start, bouwen aan vak volwassenheid en stimuleren en faciliteren ondernemerschap.

We zoeken de grenzen op; work hard, play hard.We zeggen volmondig ja tegen de meest moeilijke uitdagingen en lossen elk vraagstuk op.

Legends for Legends

Samen bouwen aan een mooie technologische toekomst. 

Legends for Legends staat voor delen. We delen met onze opdrachtgevers, onze collega’s en onze maatschappij. Zo staan onze IT experts klaar voor onze opdrachtgevers maar ook staan ze in iedere quest tot jouw beschikking. Zo werken we met een buddysysteem waar ervaren IT professionals klaar staan om nieuwe IT talenten te helpen, coachen en trainen. We helpen jouw IT talent te ontwikkelen door middel van inhoudelijke cases, gastcolleges en events. En jij? Jij helpt met het bouwen aan een technologische toekomst. Voor jezelf én voor een ander. Werk mee aan onze missie: Legends for Legends. We zien dat er op dit moment een groot tekort is aan IT’ers én we zien een kans om daar verandering in te brengen. Bouw mee aan de toekomst van onze opdrachtgevers, maar ook aan de dromen van jongens en meisjes voor wie een mooie toekomst niet vanzelfsprekend is. Met een van de Legends for Legends initiatieven bieden we deze kinderen weer een toekomstperspectief, zodat ze weer in staat zijn om hun eigen dromen waar te maken, en een echte legend te zijn.