Skip to main content
Er zijn vandaag de dag ontzettend veel tools om je projectmanagement in betere banen te leiden. Eerder schreven we al een blog over Trello. Vandaag delen we graag ons enthousiasme voor Monday. Monday.com is het Work OS dat jou en je team processen, projecten en het alledaagse werk laat runnen op jullie eigen manier. Nieuwsgierig naar deze top tool? Lees dan deze blog!

Integreren met de Monday tool

monday.com – voorheen bekend als “dapulse” – is een van de beste tools voor projectmanagement. Door externe beheertools in jouw project te integreren, kun je jouw workflow sneller en efficiënter maken. Zo kun je bijvoorbeeld een Google-agenda bijwerken met de vervaldatums van jouw project of een Slack-bericht sturen wanneer taken zijn voltooid. Monday maakt het gemakkelijk om andere tools in je teams en projecten te verwerken. Met slechts een paar klikken voeg je jouw bestandsopslag, CRM-platform of een andere tool die je helpt om jouw projecten te beheren,  toe aan jouw workflow.

Communiceren met je team met de Monday tool

Als je de communicatie tussen je teams wilt verbeteren, kan Monday worden geïntegreerd met je berichtensystemen. Er zijn verschillende opties die je kunt gebruiken om jouw projecten te verbeteren. Updates worden automatisch gesynchroniseerd, zodat iedereen altijd up to date is. E-mail blijft natuurlijk een van de snelste manieren om binnen teams te communiceren. Hoewel een projectmanagement tool zoals Monday een ​​geweldige manier is om jouw teams georganiseerd te houden, is een onmiddellijke melding van een wijziging in het gedane werk een geweldige manier om ervoor te zorgen dat het team up-to-date is.

Team management met de Monday tool

Monday begrijpt de complexiteit van het managen van teams en heeft een groot aantal app-integraties ontwikkeld die jouw werk ondersteunen. Een van de grootste namen in teambeheer is Microsoft Teams, een integratie die wordt gebruikt om een project te beheren en meldingen over de voortgang te ontvangen. Jira is een andere optie voor uw project, evenals communicatiemiddelen, zoals Slack. Deze services geven je de mogelijkheid om iedereen op de hoogte te stellen als er iets verandert, en om je taken te synchroniseren met alle items in je ticket volgsysteem. Maak regelmatig een samenvatting van jouw voortgang en laat jouw collega’s in een oogopslag zien waar je mee bezig bent!

Flexibel werken met de Monday tool

Een van de voordelen van een uitgebreid systeem zoals Monday is dat je dankzij de integraties toezicht kunt houden op activiteiten die uit meerdere bronnen komen. Dit vergroot je flexibiliteit en geeft je collega’s de mogelijkheid om je board op meerdere manieren bij te werken.

<<< Terug naar het overzicht