STAGE – BUSINESS DEVELOPMENT

Als stagiair(e) Business Development bij True Legends zullen jouw dagelijkse werkzaamheden vooral draaien om het opbouwen van ons klantennetwerk en het opstarten uitbreiden van onze activiteiten in de Nederlandse IT detacheringmarkt. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar recruitment@truelegends.nl

WERKZAAMHEDEN

 • Je maakt onderdeel uit van het kern team van True Legends met alle bijbehorende dagelijkse activiteiten.
 • Je geeft directe steun aan de afdeling Business Development en bent zeer betrokken bij o.a. het opzetten van de operatie met bijbehorende systemen, benaderen van nieuwe klanten en (online) marketing.
 • Je controleert o.a. arbeidsovereenkomsten, contracten met training-leveranciers en zorgt voor een algeheel gestructureerde opslag van documenten. Tevens Je waakt je over de condities uit de contracten, zoals beëindiging en verlenging en het doorvoeren van klant specifieke (financiële) afspraken.
 • Je bent mede het aanspreekpunt voor externe relaties en klanten. Daarnaast verzorg je het de ontvangst wanneer klanten op het kantoor van True Legends komen.
 • Het in kaart brengen van mogelijke nieuwe klanten en kansen in de markt, deze uitwerken en ook implementeren met succes als resultaat. Voorbeelden hiervan zijn het in kaart brengen van mogelijke subsidies en eventuele inhuur portals.
 • Bewaken van ontwikkelingen in de markt die direct of indirect betrekking hebben op IT detachering. Daarnaast met regelmaat een (online) nieuwsbrief opstellen over True Legends.

PROFIEL

 • HBO – WO- student (Bachelor/Master)
 • Ondernemend en commercieel
 • Schrikt niet van verantwoordelijkheden en levert graag een toegevoegde waarde
 • Analytisch sterk, flexibel, en weet van aanpakken
 • Open persoonlijkheid, oplossingsgericht en communicatief sterk
 • Vloeiend in Nederlands
 • Naast je studie actief geweest in nevenactiviteiten

WIE EN WAT IS TRUE LEGENDS?

IT is de drijvende kracht achter elke ambitieuze organisatie. Technologische innovaties maken resultaten mogelijk, die gisteren nog ondenkbaar waren. De potentie van IT om de wereld te veranderen is groter dan ooit. De grootste gamechanging innovaties op IT-gebied van de afgelopen jaren komen bijna zonder uitzondering van jonge, ambitieuze, business-minded IT-professionals. En vooral van high-potentials die pragmatisch kunnen denken, business processen kunnen overzien en weten hoe ze moeten omgaan met de uiteenlopende behoeften van stakeholders in een organisatie. Deze combinatie van kennis, inzicht en diplomatiek maakt de IT’ers van True Legends de leiders van morgen. Het zijn de gedreven mensen van True Legends die niet alleen resultaten boeken, maar ook teams nieuwe kracht geven en inspireren met hun tomeloze energie. Waar True Legends rondlopen, voegen ze enorme, tastbare waarde toe. Een missie die in ons bloed zit en waar we trots op zijn. Met onze passie, kennis en skills maken we het verschil in markt waar prima de norm is geworden.

True Legends biedt organisaties en overheden de mensen om snel resultaat te boeken op het snijvlak van business en IT. Dat doen we in de vakgebieden Business Information Management, Development & Operations en Projectmanagement. Onze jonge, hoogopgeleide IT-professionals behoren tot de top 15 – 25% van afgestudeerd Nederland en worden bij ons verder opgeleid in een specialistisch IT-traineeship van één tot twee jaar. Onze mensen kenmerken zich door hun hoogwaardige IT-kennis, frisse blik, positieve energie en enorme drive om de wereld door IT te veranderen.

True Legends benadert opdrachten vanuit verschillende perspectieven en komt altijd met een passende oplossing. Samen met onze opdrachtgevers en onze medewerkers genereren we energie die legendarisch is. IQ combineren met EQ, dat is de toekomst van IT. True Legends creëert ware legendes. Ambitieuze professionals die een vliegende start willen maken in de IT. Wij geven hen die kans door ons unieke traineeship.

KORTE VRAAG?

Heb je een korte vraag over deze vacature? Reply dan onderstaande tweet of stuur een korte tweet naar @TrueLegendsIT met #AskTrueLegends. Wij zullen jouw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden!

Deel deze vacature

Solliciteer op deze functie

Naam *

Telefoonnummer *

E-mail adres *

CV *

Motivatie