Skip to main content

Hij beschrijft zichzelf als teamplayer, een harde werker en geduldig. “Ik leg graag anderen iets uit om hen verder te helpen. Als zij dat niet meteen begrijpen, dan leg ik het net zo lang uit tot zij het wel snappen.” Onlangs heeft True Legends de 21-jarige Aloys Beijert met veel plezier een contract aangeboden en hij kan niet wachten om aan de slag te gaan.  

“Wie is Aloys Beijert?” 
“Professioneel voetballer zijn voor SC Heerenveen, dat was mijn droom als 10-jarige jongen. Helaas haalt natuurlijk maar een klein deel van amateurvoetballers het professionele voetbal, dus die ambitie had ik losgelaten. Tijdens de mavo kwam ik erachter dat ik ICT interessant vond. Mijn familie had regelmatig hulp nodig met hun computers, waardoor ik er al vaak mee bezig was. Uiteindelijk koos ik ervoor om de opleiding ICT-beheer niveau 4 te volgen.” 

Waarom systeembeheer?” 
Het eerste half jaar van mijn opleiding kreeg je van alles wat, van development tot systeembeheer. Bij development zat ik de hele dag achter de computer codes te schrijven. Dat vond ik toen al niet zo leuk, dus ik wist zeker dat dat het niet zou worden. Het fijne van systeembeheerder zijn is dat je continu in contact staat met anderen en hen kunt meenemen in jouw werkproces.” 

“Waarom True Legends?” 
“Eigenlijk vielen alle puzzelstukjes in elkaar op het moment dat ik bij True Legends terecht kwam. Ik was op zoek naar een functie waarin ik veel ervaring kon opdoen en mijn certificaten kon behalen, omdat ik mij nog verder wilde gaan ontwikkelen. True Legends zocht bovendien een ICT-talent uit het oosten, dus het kwam allemaal precies goed uit.” 

“Wat zijn jouw toekomstplannen?”
Waar ik over tien jaar sta weet ik nog niet precies, maar voor nu kijk ik uit naar het behalen van mijn certificaten en een gave opdracht waar ik veel kan leren. Ik ben bij twee bedrijven voorgesteld in Apeldoorn en dat was al erg leuk. Het is nu nog even afwachten. Dat geeft mij weer tijd om mij voor te bereiden op een opdracht.” 

“Heb je nog tips voor andere Legends?”
“Leg anderen goed uit waar je mee bezig bent en houd hen tevreden. Iedereen komt weer bij jou terug als systeembeheerder, dus zorg ervoor dat je goed bent voor hen, dan zijn zij goed voor jou.”  

 

Wil jij volgen in Aloys voetsporen? Check onze vacatures en word onze nieuwe support legend!

 

 

<<< Terug naar het overzicht