TRAINEESHIPS

Kickstart je carrière

Met het True Legends traineeship geef je een vliegende start aan jouw IT carrière. Jij doet betaalde werkervaring op bij een van onze opdrachtgevers. Wij leiden je op tot IT professional. Ideaal voor IT graduates met een hbo of wo diploma in de richting van IT. Ben jij klaar om je volgende carrière move te maken?

Traineeship IT

Het True Legends Traineeship is voor de startende IT’er. Het is traineeship is een op maat gemaakt opleidingstraject: professioneel én persoonlijk. Onder begeleiding van de beste IT professionals en samen met jouw Talent Manager ontwikkel jij jezelf tot een True Legend. Wil je weten wanneer je in aanmerking komt voor een van onze traineeships? Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van IT en verder heb je ongelofelijk veel zin om je carriere een boost te geven!

Re-Traineeship IT

Wil jij graag carrière maken in de wereld van IT, maar heb je daar nog niet de juiste opleiding voor gevolgd? Geen probleem! True Legends schoolt non-IT’ers om tot IT professionals. Benieuwd of jij in aanmerking komt voor het True Legends omscholingstraject? Heb je affiniteit met IT én kun je dit laten zien? Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en heb je een hbo-of wo-diploma. Een werk-/leertraject is alleen voor écht gemotiveerde IT-enthusiasts die de uitdaging aandurven. Jij deinst daar niet voor terug! 

What’s in it for you?

Een contract dat goed aansluit
bij 
jouw persoonlijke behoeftes

Jouw persoonlijke
quest met coaching

Kennis opdoen en delen
bij onze communities

Jouw
persoonlijke quest

Work hard &
play hard

Jouw persoonlijke Quest

Bij True Legends staat ontwikkeling en innovatie centraal. Als legend volg je dan ook een Quest, waarbij je de beste versie van jezelf wordt en blijft. Deze Quest is ongoing aangezien IT nooit stilstaat, maar jij ook allergisch bent voor stagnatie.

Binnen deze Quest wordt er samen met een Talentmanager gekeken naar jouw persoonlijke en professionele doelen en stippelen jullie gezamenlijk het ontwikkeltraject uit. Je wordt begeleid door een IT-professional in jouw vakgebied en krijgt daarnaast de mogelijkheid om met behulp van training en opleiding, je kennisniveau omhoog te krikken. Als legend maak je deel uit van een hecht IT community.  Zo blijf je op de hoogte van de sector en maak je kennis met jouw fellow legends.

Meer weten over de quest, neem contact met ons op!