fbpx

True Legends staat in de finale van de Spitsbrekers competitie!

By 16 september 2019 Overig

Het begon allemaal met een simpel idee. Inmiddels hebben we onze weg naar de finale bereikt en natuurlijk zijn we daar erg trots op. Hoe zijn we tot ons concept gekomen? En waarom denken we dat wij hiermee zullen winnen? We vroegen het onze chief Willem.

Een hele tijd geleden hoorde Willem voor het eerst over de Spitsbrekers competitie van BNR Nieuwsradio. Het idee sprak hem aan en hij besloot zich in te schrijven. Zo begon onze deelname. Inmiddels hebben we ons een weg naar de finale gebaand en komt het er nu op aan om het idee te verzinnen dat verschil maakt. Hierbij vroeg hij zichzelf af: ‘Wat is voor mij nou de makkelijkste weg om van A naar B te komen?’

Willem is van mening dat er, zoals voor veel problemen, te veel oplossingen op de markt zijn. Je kunt met de Uber of taxi, je kunt een fiets of scooter huren en je kan zelfs carpoolen met  behulp van een app. Momenteel is dan de strategie om alle vervoersapps langs te struinen voor het perfecte vervoer. Dat moet beter kunnen toch?

Stel: je stapt uit de metro en moet nog een stukje verder. Hoe kom je erachter hoe je het beste kunt gaan? Dat moet je zelf uitzoeken. 9292 kan je niet altijd overal heenbrengen en om de spits te vermijden is een Uber nemen nou niet het beste idee. Zou het niet een stuk overzichtelijker zijn om al die platformen op één plek te hebben?

Dat dacht Willem ook. Daarom is hij met het idee gekomen om al deze apps bijeen te brengen. De hoofdgedachte hierbij is dat je ergens aankomt, je de app gewoon tevoorschijn haalt en alle mogelijke manieren om van A naar B te komen voor je neus hebt. Alles bij elkaar op één plek. Snel én makkelijk!

Dit heeft ook grote voordelen voor alle bedrijven die involved zijn. Iemand die vroeger misschien alleen gebruik maakte van 9292 en Uber, maakt ook kennis met Felyx of de OV-fiets. Meer exposure dus voor alle partijen. Misschien zelfs een overall groter aantal gebruikers. Tegenwoordig wordt de marketing toch vooral gericht op gemak. En wat is er nou makkelijker dan een app die alle mogelijke opties voor je in kaart brengt, waar je ook naartoe gaat?

Wij willen hier werkelijkheid van maken. De app zal ov9393 heten en zal worden gesponsord door de partijen die ons daarbij willen steunen. De volgende stap is nu dan ook het zoeken naar verschillende crowdfunders en partners. Zou jij partner willen worden? Neem dan contact met ons op!
De website zal ov9393.nl heten.

Wil je ons steunen met dit idee? Dat kan! Je kan vanaf vandaag 12 september stemmen via https://spitsbrekers.nl/stem/ Stemmen kan tot en met de dag van de finale op dinsdag 24 september. En wie weet realiseren we deze app én winnen we de titel van Spitsbrekers van het jaar!