VIP Legends

Voor iedereen die op zoek is naar vrijheid,
zonder zekerheid te verliezen.

Waarom VIP Legends?

VIP Legends wordt ook wel midlancen genoemd. VIP Legends is gezamenlijk ondernemen en het delen van succes. VIP Legend zijn staat voor het aangaan van een duurzame samenwerking. Het doel? Zorgen dat jij kan groeien en je kan focussen op wat je het allerliefste doet, maar dan wel met een competitief salaris en een mooie bonus. Wij zorgen voor jouw administratie en financiële zekerheid en samen zoeken we naar de opdracht die perfect bij jou past.

Hoe zit dat in elkaar? Je bent vast in dienst en krijgt altijd salaris uitbetaald, ook als je niet zeker weet hoeveel uren je die maand gaat maken. VIP Legends is aantrekkelijk omdat je de veiligheid hebt van een vast dienstverband en tegelijkertijd een competitief salaris verdient. Samen met onze accountmanagers ga je op zoek naar nieuwe opdrachten waarbij jij bepaalt welke het beste bij je past. Je hebt de zekerheid van een vast inkomen, zelfs als je een keer ziek bent of geen opdracht hebt. VIP Legends is een eerlijke en transparante samenwerking waarbij je het volgende onder andere van ons mag verwachten:

Hoe zit dat in elkaar? Je bent vast in dienst en krijgt altijd salaris uitbetaald, ook als je niet zeker weet hoeveel uren je die maand gaat maken. Midlancen is aantrekkelijk omdat je de veiligheid hebt van een vast dienstverband en tegelijkertijd een salaris op freelance niveau verdient. Samen met onze accountmanagers ga je op zoek naar nieuwe opdrachten waarbij jij bepaalt welke het beste bij je past. Je hebt de zekerheid van een vast inkomen, zelfs als je een keer ziek bent of geen opdracht hebt. Midlancen bij True Legends is een eerlijke en transparante samenwerking waarbij je het
volgende onder andere van ons mag verwachten:

Direct een contract voor onbepaalde tijd

Jij bepaalt aan welke opdracht je werkt

Iedere maand hetzelfde salaris

70% van je uurtarief voor jou, inclusief
een bonus

Onbeperkt aantal vakantiedagen

Altijd salaris, ook als je een keer ziek bent

Hoe werkt VIP Legends?

Van de totaal door jou gerealiseerde omzet krijg jij 70% en True Legends 30%.

Een deel van de totale omzet (55%) is bedoeld voor zaken als je salaris, vakantiegeld, sociale lasten, pensioen, leasebudget en ontwikkelbudget. Hierbij bepaal je zelf hoeveel en aan welke zaken je dit deel besteedt. Alles wat overblijft (15%) wordt op basis van nacalculatie na 12 maanden of bij uitdiensttreding uitgekeerd in de vorm van een bonus.

Jouw bonus is dus 70% van je gerealiseerde jaaromzet minus de gemaakte kosten.

Onze Legend Jorgen heeft afgelopen jaar 1.700 uren gewerkt (op basis van 40 uur per week). Met een gemiddeld uurtarief van €100 realiseert hij een omzet van €170.000.

Van deze omzet gaat 30% naar True Legends en wordt besteed aan zaken als
personeel, het pand, sales, kredietbeheer, events, trainingen en administratie.
Het andere deel van de omzet, de 70% is voor Jorgen. Hij houdt volgens deze
berekening €119.000 over.

Hieronder zie je een uitwerking van dit scenario samen met twee andere scenario’s om het wat duidelijker te maken.

Rekenvoorbeeld

Bekijk onze VIP Legends vacatures: