Skip to main content

Daarom True Legends.

Because we are on a mission

De wereld verandert in een razendsnel tempo. IT is daar leidend in. Bedrijven hebben behoefte aan talent dat zich in eenzelfde tempo ontwikkelt. Daarom investeren wij in aanstormend talent en in interim experts. Dat doen we persoonlijk én professioneel. We blijven in beweging, net als de IT-wereld.

Alleen de ‘best of class’ voegen waarde toe aan toporganisaties zodat deze continu kunnen innoveren om de concurrentie voor te blijven. Wij geloven dat iedereen, met de juiste begeleiding, zijn volledige potentieel kan benutten. We bieden kennis, advies, en tools om groei te verwezenlijken. Zo helpen we ambitieuze organisaties om een voorsprong te verkrijgen en te behouden.

CONTACT US

‘Wij staan voor onze mensen en zij staan ook voor ons. Wij zeggen niet alleen dat we persoonlijk zijn, we doen het ook écht.’

Laurens Muller, Recruitment Manager Freelance

Wat maakt ons uniek?

Vergroot uw bereik en efficiëntie

Bereik IT-talent dat je nooit zou hebben bereikt via ons gespecialiseerde netwerk. Het werven van IT-professionals is onze core business.

Sollicitatiegerichte aanpak

Bouw aan je employer brand bij de juiste doelgroep. We gebruiken jouw vacature in al onze advertenties en jobmarketing.

The Quest

Elke Legend wordt getraind en geholpen met hun technische vaardigheden en hun persoonlijke vaardigheden met de Quest: ons talentontwikkelingsprogramma. Zodat onze legendes elke dag het maximale uit zichzelf kunnen halen.

Talent Spotting

Door onze communities en oog op de markt leveren wij altijd de beste kandidaat voor jou.

Passende oplossing

Wij bieden interim oplossingen in de vorm van traineeships, detachering of deta-vast, freelance en VIP.

Meetups

Ieder kwartaal brengen we specialisten samen voor een inspiratiesessie over een trend binnen hun vakgebied.

Meer weten?

NEEM CONTACT OP