Werken bij True Legends

Werken bij True Legends is werken in een legendarische bedrijfscultuur. True Legends is het bedrijf van en voor de nieuwe IT generatie. We zijn toegankelijk, innovatief, energiek en informeel. Niet lullen maar poetsen, maar wel met een glimlach. Kan niet bestaat niet. Om onszelf te ontplooien en onze doelen te bereiken schoppen we soms stiekem tegen de gevestigde orde. Alles om hét verschil te maken en te (over)winnen in de wereld van IT!

We’re on a mission

Wij geloven dat ieder IT talent door middel van de juiste begeleiding een True Legend kan worden. True Legends werkt aan een mooie toekomst. We maken de grootste, persoonlijke ambities van echte legends waar. We willen uitgroeien tot een internationale werkgever, waarmee we ons steentje bijdragen aan een mooie toekomst. We noemen dat Legends voor Legends: we werken niet alleen aan de toekomst van onze opdrachtgevers en ons bedrijf, maar ook aan de dromen van jongens en meisjes voor wie een mooie toekomst niet vanzelfsprekend is. Wil je weten hoe? Neem contact met ons op. 

Neem contact met ons op

What’s in it for you?

Een vast contract met goede voorwaarden

Een baan die goed aansluit bij jouw ambitie

Jouw persoonlijk quest met coaching 

Kennis opdoen en delen bij onze communities

Work hard & play hard. Fun!

Benieuwd of wij een legendary vacature voor je hebben? Drop je CV dan hier:

Soliciteer direct met LinkedIn:

Are you a Legend?

Mensen zijn ons grootste kapitaal. True Legends groeit door de tomeloze inzet van onze medewerkers. Authentieke personen die elke dag het beste uit zichzelf halen en impact willen maken met wat ze doen. Hoewel iedereen verschillend is, beschikt elke Legend over 4 dezelfde waarden, ongeacht hun achtergrond, specialisatie en ambitie. Herken jij jezelf in onze Guiding Values? Kijk hier voor een passende job binnen de IT of op ons hoofdkantoor in Amsterdam!

Jouw persoonlijke Quest

Bij True Legends staat ontwikkeling en innovatie centraal. Als legend volg je dan ook een Quest, waarbij je de beste versie van jezelf wordt en blijft. Deze Quest is ongoing aangezien IT nooit stilstaat, maar jij ook allergisch bent voor stagnatie.

Binnen deze Quest wordt er samen met een Talentmanager gekeken naar jouw professionele doelen en stippelen jullie gezamenlijk het ontwikkeltraject uit. Je wordt begeleid door een IT-professional in jouw vakgebied en krijgt daarnaast de mogelijkheid om met behulp van training en opleiding, je kennisniveau omhoog te krikken. Als legend maak je deel uit van een hecht IT community.  Zo blijf je op de hoogte van de sector en maak je kennis met jouw fellow legends.

Meer weten over de quest, neem contact met ons op!