https://www.youtube.com/watch?v=FDrMO676Cm4

Werken en leren in de ICT

Werken, leren en tegelijkertijd lekker geld verdienen. Dat wil jij toch ook? Het grote voordeel van werken en leren bij True Legends is dat je sneller en efficiënter doorgroeit naar je einddoel. Je stelt samen met een van onze Talent Managers je doel op en werkt hier gericht naar toe. Vervolgens word je continu gestimuleerd in realiseren van jouw doel. Wij faciliteren en ondersteunen jou daarbij. Zo kun je certificeringen behalen, deelnemen aan workshops en masterclasses gegeven door echte legends. We trainen je in soft-skills en technische skills. Lees hieronder meer over deze bijzondere kans.

Jouw persoonlijke Quest begint hier

Misschien heb je het zelf al gemerkt: doorgroeien binnen een en dezelfde organisatie gaat niet altijd vanzelf. Ben jij ambitieus? Juist dan kan het werken en leren bij True Legends voor jou een uitkomst zijn. Bij ons doe je in korte tijd heel veel ervaring op bij verschillende werkgevers, groei je elke dag weer en kom je met de Quest steeds een stapje dichter bij jouw doel.

Samen met jouw persoonlijke Talentmanager bekijk je welke opdrachtgevers en opdrachten bij jou passen en waar jij het meest enthousiast van wordt. Jouw ontwikkeltraject wordt uitgestippeld en je wordt begeleid door een professional uit jouw vakgebied. Er wordt rekening gehouden met wat je wil leren, hoe je je wil ontwikkelen en wat jouw einddoel is. Daarnaast ben je continu bezig om de beste versie van jezelf te zijn en te blijven. Werken met de Quest is ongoing aangezien IT nooit stilstaat en jij dus ook niet.

Solliciteer direct

Solliciteer direct op een passende vacature of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een meeloopdag.

Solliciteer

Jouw Quest

Voordat je start als legend stel je samen met jouw Talent Manager jouw Quest op zodat jij jouw doelen helder hebt. Stap voor stap werk je naar jouw uiteindelijk doel.

Ga ervoor

Aan de slag

Yes! Ben je er klaar voor? Start dan met jouw nieuwe job waar jij jouw kwaliteiten nog verder kunt ontwikkelen. Voordat je het weet heb jij jouw droom gerealiseerd.

Aan de slag

Are you a Legend?

True Legends groeit door de inzet van onze gemotiveerde medewerkers. Wij vinden belangrijk dat iedere collega binnen de organisatie zich op zijn of haar eigen kan ontwikkelen en het beste uit zichzelf kan halen. Hoewel iedereen verschillend is beschikt iedere Legend over vier dezelfde waarden. Herken jij jezelf onderstaande Guiding Values? Kijk dan snel bij onze vacatures voor een passende job binnen de IT of op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Je mag ook altijd cv achterlaten dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Are you a Legend?Laat je CV achterAlle vacatures

Topvacature Data

Cognitive & Data Analist

Veel bedrijven krijgen te maken met ongestructureerde informatie binnen hun bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan het classificeren en indexeren van binnenkomende brieven of het samenvatten van lange portretten. Hiermee optimaliseer jij de bedrijfsprocessen van klanten en maak je organisaties efficiënter en slimmer.

Lees meer

Topvacature Support

Junior Support Engineer in Amsterdam

Ken je het probleem dat je niet verder kan met je werk omdat je pc kuren vertoont? Natuurlijk niet! Jij bent juist de go-to person als er computerproblemen zijn. Combineer jouw IT-talent met je communicatieve skills en wordt Junior Support Engineer bij True Legends!

Lees meer

Topvacature Java

Java Developer bij True Legends

Heb jij al (enkele) jaren ervaring als Java Developer? Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière en wil jij je verder kunnen ontwikkelen als Java Professional? Vind je het daarnaast interessant om voor de top 500 bedrijven in Nederland te werken? Dan is deze vacature interessant voor jou! 

Lees meer

Topvacature Young

(Junior) System Consultant

Heb jij een passie voor zowel business als IT en zoek je een omgeving waar je in korte tijd veel kunt leren? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar (junior) system consultant.

Ben je nog niet bekend met de gevraagde systemen/technieken? Geen paniek! Je doorloopt een opleidingstraject waarbij dit van A-Z aan je wordt geleerd door ervaren trainers.

Lees meer

Topvacature Cloud

Senior DevOps Engineer bij True Legends

Ben jij een DevOps Engineer met ervaring en heb je de senioriteit in een team? Neem je ook graag de leiding in het team om dingen voor elkaar te krijgen? Bouw je niet alleen aan de Cloud maar heb je ook de ambities om een DevOps team op te bouwen en kan je goed zelfstandig te werk gaan? Lees verder en reageer snel!

Lees meer

Topvacature True Legends

Junior Business Developer in Amsterdam

Ben jij een waardig gesprekspartner voor iedere managementlaag? Ben jij een Hunter en kom jij aan tafel bij beslissers die gaan over de instroom van jonge talenten? Binnen ons Business Developmentteam zoeken we een Business Developer die ons klantenbestand verder uitbreidt en het merk True Legends verder uitbouwt. 

Lees meer