Skip to main content

Stel jij jouw sollicitatie wel eens uit omdat je geen zin hebt om een lange sollicitatiebrief te sturen? We begrijpen je helemaal. Daarom kun je op onze nieuwe website in een paar minuten solliciteren met je telefoon. Hoe? Niet met een speciale sollicitatie app, maar via Whatsapp!

Sollicitatie frustratie

Een sollicitatiebrief schrijven gaat niet iedereen met hetzelfde gemak af. De een doet het met twee vingers in de neus, de ander vindt het hogere wiskunde. Het komt dan ook regelmatig voor dat het taakje wordt ‘uitbesteed’ aan een vriend(in) die er wel verstand van heeft. Maar wat als je elke week 6 sollicitaties de deur uit wilt doen?

Voor wat hoort wat

Waarom zou je zoveel moeite in een sollicitatiebrief stoppen als de reactie regelmatig een standaardtekst is? In the end wil je elkaar toch in de poppetjes van de ogen kunnen kijken om een echte indruk te maken.

Whatsappen met je recruiter

Precies daarom kun je op onze nieuwe website solliciteren via Whatsapp. Geen Whatsapp nummer dat naar een algemene inbox gaat en waar je lang op antwoord moet wachten. Nee. Bij ons word je meteen gelinkt aan de Whatsapp van de desbetreffende recruiter. Geen lange en formele mails over en weer, gewoon een simpel berichtje. Jij hebt interesse en dat is voor ons interessant! We houden de lijnen kort en de berichten krachtig. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina en ontdek het zelf!

<<< Terug naar het overzicht