Skip to main content

Wij zijn True Legends.

Opleider en Werkgever van IT Professionals

Wij zijn True Legends IT Professionals. Sinds 2015 richten wij ons op het inzetten van hoogwaardige IT Professionals waarbij onze community benadering ons uniek maakt. Onze communities zijn gericht op de domeinen Software Development, Cyber Security, Business IT, Cloud & Infrastructuur, en Data & AI waarbij wij ons als doel gesteld hebben om een partner te zijn in elke fase van jouw IT carrière. Dat houdt in dat we door middel van onze Traineeships voor de nieuwe IT talenten een vliegende start verzorgen en met ons VIP Legends programma bieden wij senior IT-Professionals de unieke kans om ondernemerschap en zekerheid te combineren. Maar uiteraard staan we ook voor je klaar als je als ZZP-er aan de slag wil gaan, gedetacheerd wil worden of met behulp van detavast de volgende stap wil zetten.

Wat is dan onze unieke community benadering?

We hebben bij True Legends een heldere benadering: bij True Legends staat jouw ontwikkeling centraal. Wij helpen je niet alleen met het behalen van succes op professioneel vlak, maar denken ook mee met jouw persoonlijke groei. Wij bieden kennis, advies en tools aan om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. Daarom hebben we The Quest ontwikkeldeen op maat gemaakt talent management traject met als missie om jou beter te maken!

En bij die persoonlijke ontwikkeling past ook onze bijdrage tot het delen van kennis en het bieden van een podium voor Senior Professionals. Daarom organiseren we zeer regelmatig onze Legendary Meetups. Specialisten uit hun vakgebied en IT Professionals komen daar samen om kennis te delen, te netwerken en de relevante topics binnen de wereld van IT te bespreken. Uiteraard zijn daar juist ook startende IT Professionals van harte welkom!

The X factor

Tot slot moet het ook vooral leuk zijn. Onze Professionals staan namelijk niet alleen bekend om hun hoogwaardige kennis, maar ook om hun passie, positiviteit en energie. En daar komen de Professionals en Consultants van True Legends samen. We ontmoeten elkaar regelmatig op onze gezamenlijke dagen op het Techplein, tijdens de vers bereide maaltijden op kantoor en zorgen ervoor dat werk ook een beetje als thuis voelt…oftewel the X factor van True Legends!

CONTACT US!

Core values.

We are positive.

Be optimistic

We zijn vriendelijk en positief

We zijn krachtig en energiek

We zijn creative masterminds

We verliezen nooit; we winnen of we leren

We get things done.

Be decisive

We doen alles om onze doelen te halen

We hebben lef en denken in oplossingen

We nemen altijd onze verantwoordelijkheid

We komen beloftes na

We are pro's.

Be bright

We zijn meesters in ons vak

We doen wat nodig is om vooruit te komen

We vragen om eerlijke feedback en handelen ernaar

We gaan met volle moed door, ook als het even tegenzit

We help people grow.

Be supportive

We zijn een voorbeeld voor anderen

We zijn oprechtnieuwsgierig
en leergierig

We zijn altijd in beweging

We weten met wie we werken