Skip to main content

Wij zijn True Legends.

Werkgever voor hoogopgeleid IT-Talent

Wij zijn True Legends. Dé expert in het aantrekken, selecteren, opleiden en detacheren van hoogwaardige IT-professionals. Wat ons uniek maakt is de samenstelling van onze community. True Legends bestaat uit young professionals, mid-career en senior specialisten, die in zowel vast dienstverband of als freelancer werken. Iedere Legend heeft in ieder geval twee gemene delers: gek op IT én onderdeel van de Legendary Community!

 Maar we bieden meer dan carrièremogelijkheden. Elk kwartaal organiseren wij meet-ups, waar IT-specialisten en enthousiastelingen samenkomen. Hier kan je netwerken en kennis delen in een inspirerende en gezellige omgeving.

 Bij True Legends gaat het niet alleen om professioneel succes, maar ook om persoonlijke groei. Daarom hebben we The Quest ontwikkeld. Dat is een traject met vier modules, die je helpen om je persoonlijk te ontwikkelen en uit te groeien tot een ware legende.

 Onze Legends worden gekenmerkt door hun hoogwaardige IT-kennis, vernieuwende denkwijze en positieve energie. Ze zijn gedreven om via IT een impact te maken op de wereld. Bij True Legends bekijken we elke opdracht vanuit verschillende invalshoeken en bieden we maatoplossingen.

 Wij blijven altijd in beweging, net zoals de IT-wereld. Dat zie je terug in onze IT Traineeships. We spelen snel in op de behoeften van de markt en bieden op maat gemaakte Talent Programs. Onze traineeships zijn gericht op Software Development, DevOps Platform Engineering, Data & AI, Internet of Things, Security en Business IT.

 

CONTACT US!

Core values.

We are positive.

Be optimistic

We zijn vriendelijk en positief

We zijn krachtig en energiek

We zijn creative masterminds

We verliezen nooit; we winnen of we leren

We get things done.

Be decisive

We doen alles om onze doelen te halen

We hebben lef en denken in oplossingen

We nemen altijd onze verantwoordelijkheid

We komen beloftes na

We are pro's.

Be bright

We zijn meesters in ons vak

We doen wat nodig is om vooruit te komen

We vragen om eerlijke feedback en handelen ernaar

We gaan met volle moed door, ook als het even tegenzit

We help people grow.

Be supportive

We zijn een voorbeeld voor anderen

We zijn oprechtnieuwsgierig
en leergierig

We zijn altijd in beweging

We weten met wie we werken